Logó ív

9021 Győr, Aradi vértanúk útja 21. | Tel: +3670 424-4273

Válassz helyszínt, hogy hol szeretnél tanulni!

Rólunk

ÓRIÁSI AKCIÓ A GYŐRI EURO NYELVISKOLÁBAN!

2018. Július 20-ig 40.000 Ft kedvezményt adunk minden tanfolyamra + 5 ajándék szolgáltatást a képzés mellé!

 

Nyitva tartásunk:

2018.03.01-től ügyfélszolgálatunk nyitvatartása, technikai okok miatt az alábbiak szerint módosul:

Szerda 12:00 - 18:00-ig Nyitva

Hétfő-Kedd-Csütörtök-Péntek Zárva

 

 


Az EURO Nyelviskola 18évvel ezelőtt azzal a céllal nyitotta meg kapuit, hogy minőségi és magas színvonalú ugyanakkor megfizethető oktatást biztosítson a nyelvet tanulni vágyóknak. Az eltelt idő alatt több ezer elégedett hallgató végezte el sikeresen kurzusainkat valamint tett sikeres nyelvvizsgát.

2013 júniusában, Győr városában is megnyitottuk kapuinkat, és bártan kijelenthetjük, hogy mára már a győri EURO Nyelviskola is a „vizek városa" intenzív életének részévé vált. Leendő és a már nálunk tanuló diákoknak a magas színvonalú minőségi oktatás mellett folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezáltal is biztosítva számukra a nyugodt nyelvtanulás élményét.

Büszkén állíthatjuk, hogy a győri EURO Nyelviskola tanfolyamain kiemelkedően jó tanároktól, fiatalos és családias környezetben rövid idő alatt maradandó és biztos nyelvtudást szerezhetnek a nálunk tanulók. Felkeltettük az érdeklődésedet? Nagyszerű! Látogass el hozzánk! Nézd meg tantermeinket, konzultálj a tanárainkkal, írj szintfelmérőt és kérj részletes tájékoztatást a képzéseinkről! Még mindig bizonytalan vagy? Semmi gond! Ingyenes óralátogatást biztosítunk számodra, hogy „élesben" is láthass nálunk egy tanórát!

Intézményünk legfőbb irányelve a hatékony minőségi és egyben gyors nyelvtanulás, hiszen gondoljunk csak bele, a mai rohanó világban elengedhetetlen a dinamikus fejlődés a nyelvoktatás és nyelvtanulás terén sem. Éppen ezért a két leginkább kedvelt tanfolyam típusunk az intenzív és fél intenzív tanfolyamaink, hiszen itt fél, ill. egy év közötti az az időintervallum, ami alatt biztos nyelvtudást lehet szerezni teljesen kezdő szinttől.

 

2011 nyarán az EURO Nyelviskola budapesti központja mellett országos hálózat kiépítésébe kezdett, így mára már több száz elégedett hallgatóval büszkélkedhetünk Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Székesfehérváron és Győrben is!

Túl gyorsnak és intenzívnek találtad az eddigi nyelvtanulási lehetőségeinket, esetleg a hétköznapi teendőid mellett nincs időd heti 20 ill. 25órát nyelvtanulással tölteni? Aggodalomra semmi ok! Iskolánk, így a győri EURO Nyelviskola is gondolt erre az eshetőségre is, így természetesen büszkén ajánljuk a 2x3órás normál és 1x5órás hétvégi tanfolyamainkat!

 

A győri EURO Nyelviskolában hiszünk abban, hogy a gyors és hatékony nyelvtanulással a legjobb lehetőséget kínáljuk hallgatóink számára!

 

ONLINE JELENTKEZÉS

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Választott nyelv
Tanfolyam intenzitása Intenzív (5x5)
Félintenzív (2x5)
Normál (2x4)
Tudásszint kezdő(A1)
középhaladó(A2)
haladó(B1)
nyelvvizsga előkészítő(B2)
középfok utáni(C1)
felsőfokú(C2)
Mikor szeretnél kezdeni? Május 21
Június 04
Június 18
Július 02
Július 16
Július 30
Augusztus 13
Augusztus 27
Hol találtál ránk? Google
szórólap
ajánlották
régi diák
facebook
Levelezési cím
Hol szeretnél tanulni?

 


KEZDÉSI IDŐPONTOK

2018 Április 09; 23; Május 07;21; Június 04;18; Július 02;16;30; Augusztus 13;27;


ELÉRHETŐSÉGEINK

EURO Nyelviskola Győr - Győr, Aradi vértanúk útja 21.
0670 424-4273;

Nyitva tartás:
Hétfő-Szerda-Péntek: 12.00- 18.00-ig

EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!